Lama një zonjë e rëndë

Ulpiana Lama është sociologia dhe personaliteti televiziv shumë i njohur për publikun e gjërë shqiptar.

Ajo, ka pasur karrierë të gjatë në fushën e gazetarisë, televizionit, por edhe atë të politikës dhe mesimdhënjes.

Pas një mori postesh në politikë dhe një karriere të bujshme televizive, Ulpiana është zhvendosur në Paris të Frances.

Në vitin 2017 Ambasadori i Republikës së Francës në Kosovë, Didier Chabert, i dorëzoi medaljen “Kalorëse e Urdhrit Nacional të Meritës”, Ulpiana Lamës, ministër këshilltare në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Paris.

Lama, vazhdon të duket zonjë e rëndë.