-ads3-

Nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor informojnë se sot kanë votuar 10.653 persona prej të cilëve: 1229 persona nga burgjet, 5.477 të sëmurë dhe të pafuqishëm, 304 persona pozitiv me kovid-19 dhe në vetizolim.