-ads3-

10 persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit, ndërkohë që të infektuarit e rinj janë 435 nga 3549 testime të kryera. “Me gjithë përpjekjet e mjekëve, në 24 orët e fundit nuk e kanë fituar betejën me COVID19, 10 qytetarë: Dy qytetarë 43 vjeçarë nga Elbasani dhe Durrësi, […]