Enver Pajaziti garon me punë, tjerët me politikë!

Si ndryshoi për të mirë Bërvenica gjatë qeverisjes së Enver Pajazitit?

Shumë kryetarë komunash kanë treguar suksese gjatë qeverisjes së tyre, ndër ta është edhe Enver Pajaziti, kryetari i deritanishëm i komunës së Bervenicës, i cili është rikandiduar si i pavarur sërish për të parin e Bërvenicës. Fakti që rikandidon sërisht ia vlenë të ritheksohet se sukseset e tij nuk kanë qënë vetëm nga një qeverisje në komunë. Biografia e tij flet se ai ishte punëtorë edhe në jetën e tij.Enver Pajaziti u lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes kurse atë të mesmen në gjimnazin “Kirill Pejçinoviq”, Tetovë.
Në vitin 1987 diplomoi në Fakultetin e Veterinarisë pranë Universitetit të Sarajevës. Prej vitit 1989 deri më 2002 është marë me biznes privat, kurse prej vitit 2002 deri më 2005 ka qenë drejtorë në kompaninë e sigurimeve “SIGMA”. Në vitin 2005 e mer përfaqësinë VOLKSWAGEN për Tetovë, dhe në zgjedhjet lokale të vitit 2009 u zgjodh Kryetar i Komunës së Bërvenicës. Në zgjedhjet lokale të vitit 2013 për herë të dytë dhe në vitin 2017 u zgjodh kryetar i komunës së Bërvenicës.
Ndërsa nëse iu referohemi punëve të komunës edhe kjo histori flet shumë gjatë mandatit të tij.

Këto janë vetëm disa nga projektet kapitale të realizuara nga ai:

1. Mbarimi i shkollës periferike “7 Marsi” në fshatin Çellopek i Ri,

2.Mbarimi i shkollës fillore në fshatin Gurgunicë,

3.Ndërtimi i një çerdhe për fëmijë në komunën tonë ,

2. Ndërtimi i kanalizimit fekal në fshatrat Çellopek, Radiovcë, Tenovë, Miletinë, Blacë, Bërvenicë dhe Sedllarcë e Poshtme.

3. Ndërtimi dhe bekatonimi i rrugëve dhe rrugicave në vendbanimet e komunës së Bërvenicës.

4. Asfalltimi i rrugës lokale Miletinë-Çellopek bashkë me trotuarin anësorë,

5.Asfalltimi i rrugëve nëpër fshatrat Tenovë, Miletinë, Çellopek, Radiovcë

6.Asfalltimi i rrugës regjionale Tetovë-Çegran.

7.Asfalltimi i rrugës lokale Radiovcë-Zherovjan.

8. Ndërtimi i shtratit të proit Jaruga në fshatin Miletinë.

9.Ndërtimi i një pjese të shtratit të proit të rekës së Bogovinës në fshatin Radiovcë.

10.Ndërtimi i proit në fshatin Çellopek të epërm.

11.Ndërtimi i kolektorit kryesorë për ujrat e zeza Çellopek-Miletinë.

12. Ndërtimi i minifushave të sportit në fshatrat, Çellopek i Epërm, Çellopek i Ri, dhe Vollkovijë.

13.Ndërtimi i katër urave në fshatin Miletinë.

14.Ndërtimin e rrugës Miletinë deri te kanali për ujitje,

15. Ndriçim publik për çdo banorë të komunës.

15. Hapja e puseve për uj të pijshëm në Çellopek të epërm e shumë e shumë projekte të tjera.Nëse dëshironi që rrugëtimi i projekteve dhe ndryshimi pozitiv të ndodhë në Bërvenicë, votojeni Enver Pajazitin, votoni numrin 64.