-ads3-

Apple ka njoftuar se do të mbajë një ngjarje të re më 18 tetor.

Kompania amerikane e teknologjisë pritet të prezantojë MacBook Pro të ri, dhe ndoshta Mac Mini.

Apple tashmë ka zbuluar iPhone -in e ri, iPad dhe Apple Watch muajin e kaluar, kështu që ngjarja e planifikuar për 18 tetor ndoshta është e rezervuar për MacBook Pro -në e ri me një procesor të ri dhe të përmirësuar M1X.

Bloomberg shkruan se kjo është pikërisht ajo që do të ndodhë të hënën tjetër, dhe procesori i përmirësuar thuhet se është më i fokusuar në grafikë dhe profesionistë.

Gjithashtu, ne mund të shohim një Mac Mini me një procesor M1X.