Ali Ahmeti shpall fitoren e madhe: Fitore në Saraj, Likovë e Plasnicë, dukshëm jemi në Tetovë, Strugë, Kërçovë, Zhelinë, Tearcë, Çair,Bogovinë, Haraçinë, Dibër (VIDEO)

Krytari i Bashkimit Demokakratik për Integrim përmes konferencës për shtyp në selinën e partisë në Reçicë të Vogël ka shpallur fitore në disa komuna. Edhe atë në Saraj, Likovën e Plasnicë që në rreth të parë me rezultat shumë të thellë, shkruan TetovaSot. Ai poashtu tha Bashkimi Demokatik për Integrim udhëheq dukshëm në komunën e Tetovës, dukshëm në komunën e Çairit, dukshëm në komunën e Kërçovës, dukshëm në komunën e Strugës,  dukshëm në komunën e Zhelinës, dukshëm në komunën e Tearcës, dukshëm në komunën e Bogovinës, dukshëm në komunën e Haraçinës, dukshëm në komunën e Dollnenit, në Dibër do të jemi në rreth të dytë, në Gostivar kemi rritur votat qind për qind por rezultate përfundimtare nuk kemi, në Çashkë dhe Vrapçisht jemi në rreth të dytë.

“Të nderuar dhe të dashur elektorati i BAshkimit Demokratik për Intergrim, do të doja të shpreh knaqësinë time për procesin zgjedhor të dëmonstruar me kulturë demokratike sepsese zgjedhjet janë pasqyra ë një shteti, me çka ky proces ka kaluar si më se miri, për çka i përgëzoj të gjithë pjesëmarrësit dhe garuesit në këtë garë” theksoi Ali Ahmeti.

Ali Ahmeti ka falënderuar anëtarët e BDI-së për fitoren e radhës me çka kanë me çka kanë treguar edhe një sukses të rradhës duke rrritur volumin e votave e partisë.

“Dhe në veçanti sonte dua të përshendes dhe të përgëzoj të gjithë anëtarët e Bashkimit Demokratik për Integrim  pëer fitoren e rradhës pas asaj të zgjedhjeve të përgjitshme të 2020, me çka kanë treguar edhe një sukses të rradhës duke rrritur volumin e votave e partisë që ata i takojnë. Të gjithë shefat e shtabeve lokalë komunale dhe shtabin qendror dua t’i falëndëroj të gjithë votuesit tanë besnik ata u përcaktuan për frymën dhe agjendën e jetës të Bashkimit Demokatik për Integrim që paraqiti para elektoratit të tyre”, theksoi Ali Ahmeti.

Ali Ahmeti ka shpallur fitore në rreth të parë në disa komuna si Saraj, Likovë dhe Plasnicë, dhe fitore dhe që prinë dukshëm BDI-ja në komuna si Tetova, Struga, Kërçova, Çairi, Zhelina, Tearca, Bogovina, Haraçina, Dollneni.

“Bashkimi Demokatik për Integrim ka fituar zgjedhjet në Komunën e Likkovës me një rrezultat shumë të thellë, me rezultat të thellë në komunën e Sarajit, në komunën e Plasnicës. Bashkimi Demokatik për Integrim udhëheq dukshëm në komunën e Tetovës, dukshëm në komunën e Çairit, dukshëm në komunën e Kërçovës, dukshëm në komunën e Strugës,  dukshëm në komunën e Zhelinës, dukshëm në komunën e Tearcës, dukshëm në komunën e Bogovinës, dukshëm në komunën e Haraçinës, dukshëm në komunën e Dollnenit, në Dibër do të jemi në rreth të dytë, në Gostivar kemi rritur votat qind për qind por rezultate përfundimtare nuk kemi, në Çashkë dhe Vrapçisht jemi në rreth të dytë”, theksoi Ali Ahmeti./TS