Ali Ahmeti nga Zhelina: Agjenda e blertë me Fatmir Izairin do të sjellë ndryshimin. Rrethoni numrin 3!

Me tubimin e sotëm më Komunën e Zhelinës, Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore duke prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Izairi, listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar nga Sheval Sulejmani, si dhe programin zgjedhor që është përbetimi i tyre për ndryshimin dhe zhvillimin në Zhelinë.

Banorëve të Zhelinës iu drejtuan kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, kandidati për kryetar komune Fatmir Izairi dhe bartësi i listës së kandidatëve për këshilltarë Sheval Sulejmani.

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në fjalimin e tij ka shprehur përkrahjen maksimale ndaj kandidaturës së Fatmir Izairit duke e vlerësuar lartë punën e tij tashmë të dëshmuar në kohë kur ishte në krye të kësaj komune duke thënë se është njëri nga kryetarët që ka realizuar më së shumti projekte në Zhelinë.

“Të punojmë të gjithë, të gjithë ne kemi familje, kemi farefis, ti vëndojmë në shërbim të komunës. Jo që ne kemi inate. Skemi inate me partitë tjera, por ama i paarritshëm me kuadro, me kualifikime është Bashkimi Demokratik për Integrim. Ka njerëz të cilët dijnë të drejtojnë, dijnë të menaxhojnë dhe nga këto njerëz përfiton komuniteti, nga njerëzit e paaftë humbën komuniteti. Me këtë listë në krye me Shevalin që e kemi vënë, janë djem e vajza që do të jenë ndihmesë e madhe e Fatmirit në sjellje të vendimeve të rëndësishme e projekteve për komunën. Pas Marrëveshjes së Ohrit, agjendë më të rëndësishme dhe më me prioritet e kemi agjendën e gjelbër sepse kjo është jeta, sepse kjo siguron ardhmërinë, siguron begatinë” – deklaroi kreu i BDI-së Ali Ahmeti në fjalimin e tij.

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi potencoi se ka ardhur koha e ndryshimit në Zhelinë duke potencuar përkrahjen maksimale ndaj Fatmir Izairit edhe ekipit të këshilltarëve për të realizuar projektet e parapara të jetës cilësore në programin e tij.