Ali Ahmeti me Çashkën shënon fitoren e madhe më 17 tetor 2021

Në të kaluarën, kur vinte koha e votimeve, dilnin armiqt si lugetërit nga të gjitha anët!
Kërkonin vampirët votën shqiptare, dhe përsëri ktheheshin nga kishin ardhur, vazhdonin misionin antishqiptarë!

Por e kaluara ka përënduar dhe në Maqedoninë e Veriut, në tokat shqiptare zot të fateve të tyre po bëhen shqiptarët!

Ashtu sikur kaloi timoni i udhëheqjes në duart e shqiptarëve në Kërçovë e Dollnen, edhe në Çashkë duhet të realizohet e 3 (treta) dhe të jetë e vërteta!

Lufta e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, ua ka hapur sytë, i ka zgjuar nga gjumi dhe i ka shkundur nga ëndrrat e thella të gjithë shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, dhe tanimë shqiptarët do ta marrin fatin e tyre në duart e veta!

Çashka ka kilometra katrore 819.45 km2!
Çashka ka 8,227 banorë!

Nese te gjithë banorët shqiptarë dalin në zgjedhje, dhe nëse votojnë drejt e blertë, atëherë këtë teritor ku dominon popullsia shqiptare, do të fitojë BDI e Ali Ahmetit dhe në 4 vjetët e ardhshëm do të udhëheqin e do të qeverisin shqiptarët!

Do të bëhen zot në shtëpinë e tyre!

Vota për Udhëheqësin e popullit shqiptar dhe Tuajin Ali Ahmetin, do të jetë votë për të ardhmen e ndritur të popullit shqiptar në hapsirat e lashta shqiptare të Çashkës historike!

Ky vend që nga periudha paraskenderbegiane kurrë nuk është qeverisur me kompetencë, me profesionalizëm e me dashuri për vendin, sikur do të ndodhë nën udhëheqjen e Ali Ahmetit!

Çashka është në hallkat e interesit strategjik kombëtar shqiptar!

Llupës së strategut Ali Ahmeti, nuk i ikën asgjë, nuk i shpëtohet asgjë!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 15 Tetor 2021!