-ads3-

Për 20 vite me rradhë ngelet politikani më i votuar, më i pëlqyer dhe më i dëshiruar tek shqiptarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ali Ahmeti, edhe në këto zgjedhje lokale doli fituesi më i madh në elektoratin shqiptarë duke mposhtur kështu i vetëm të gjithë oponentët politik, madje edhe koalicionin mes Selës, Gashit […]