Zjarr në burgun e Idrizovës, katër gardiane përfundojnë në toksikologji

Katër punonjëse të burgut të Idrizovës kanë përfunduar në Toksikologji, si pasojë e zjarrit që ka shpërthyer në repartin e grave, të cilin e kanë konfirmuar edhe Ministria e Punëve të Brendshme.

Ata informojnë se të martën në ora 19:55 në SPB Shkup nga Burgu i Idrizovës është raportuar se në njërën nga dhomat në pjesën e mbyllur të repartit të grave ka shpërthyer zjarr. Sipas informacioneve, gjendja e tyre është stabile.

Ndërsa jozyrtarisht zjarri është ndezur nga të burgosurit të cilët i kanë vënë flakën çarçafëve dhe dyshekëve.