Shkolla ” Mosha Pijade” shpreh ngushllime familjes për humbjen e maturantit

– Me pikëllim të thellë morëm lajmin e hidhur të ndarjes nga jeta të nxënësit tonë, maturantit tonë shumë të dashur e të respektuar, Eldon Shabani, të QRAPT.”Mosha Pijade” Tetovë, ku prindërve, familjes dhe gjithë dashamirëve të tijë, ju shprehim ngushllimet tona më të përzemërta, lusim Allahun e lartëmadhëruar që nxënësit, njiherit maturantit tonë, Eldon Shabanit t’ia fal Xhehnetin, kurse familjes ju dhashtë durimin në këto momente shumë të vështira …gjithëmonë do mbetesh në zemrat tona, i dashuri Eldon..😢😢😢