Llërca voton, a mund të ndryshoj rezultati +1 për VLEN -1 Fronti Europian? (VIDEO)

Sot në vendvotimin 2101 në Llërcë të komunës së Zhelinës rivotohet. Rivotimi në këtë vendvvotim mund të ndryshojë rezultatin e zgjedhjeve. A do të bëhet një deputet më shumë koaliconi VLEN, a do të humb Fronti Europian apo do të jetë rezultati i njejtë kjo do të nvaret nga dalja e votuesve. Deri në ora 12 dalja ka qenë e lartë ku siç parashihet duhet të ketë mbi 5oo votues që të ndryshohet rezultati.

Sipas kryetarit të komisionit në venvdotimin 2101 gjithçka ka qenë në rregull, hapja ka qenë që nga ora 7 e mëngjesit dhe deri në momentet e fundit procesi zgjedhor ka ecur në mënyrë demokratike.