HAKU DHE BATILI – Drejtë rendit të ri botëror

Savash Veliu
Irani do të përfundojë në 2033, pastaj është radha e Turqisë… një plan sionist që nëse (Irani) nuk vetëdijesohen do të pësojnë keq!

Huntington tha se për të krijuar një botë ku ka një mendje dhe një paqe, dallimet midis njerëzve duhet të eliminohen, domethënë, kjo është ajo që kërkon globalizimi, dhe Eugjenika Postmoderne e ideologjisë ziono-hebraike dhe teoria barbare e Evolucionit Darvinist. Është nevoja e kohës sonë për ta parë njeriun si një kafshë të egër, por me mendje që duhet të kontrollohet nga një sistem qendror. Prandaj, është e nevojshme të kalojmë nga individi në një sistem të kontrolluar, domethënë një ide që përpiqet të kontrollojë njerëzit nga qendra, siç është testimi nga regjimi DarwinoGlobalist të Kinës. Ky është mentaliteti perëndimor i dukshëm në kampet naziste gjermane të Luftës së Dytë Botërore, përsëritur sot nga izraelitët nazistë në Gaza.

Mirëpo, shohim se paqja aq e dëshiruar nuk është arritur dhe situata është bërë më e keqe se më parë!
Prandaj, ne njerëzit e ndërgjegjshëm duhet të ruajmë dallimet mes nesh dhe të kthehemi te fjalët e Zotit, që u sjell njerëzve lumturinë dhe drejtësinë e dëshiruar në planetin tokë.

Dhe sot bota po shkon drejt një rendi të ri botëror, por jo drejt një jete më të zhvilluar, më humane, më të lehtë siç mendoninë të mashtruarit, por drejt TRANSHUMANIZMIT apo Degjenerimit Human, që luan me gjenet e njerëzimit dhe natyralitetin e ADN-së, sepse janë korruptuar Shteti dhe politika nga projekte që synojnë humbjen e tipave gjenetikë të përgatitur nga sionistët, kundër prindërve të mbështetur nga politikanët dhe partitë e tyre, duke shpikur feminizmin për t’i dhënë fund zinxhirit familjar me përparësi të grave në eliminimin e hierarkisë familjare, me fëmijët e tyre të arsimuar në shkolla publike dhe kurseve të OJQ-ve si Soros e tjerë, duke i dorëzuar në duar të dyshimta familjet kanë rënë në grackën e djallit për një rrogë të femrës. Këta keqbërës janë pasardhësit eugjenikë të Hitlerit, si modernisti Bill Gates, Soros, OBSH dhe përbindësha të tjerë në formë njerëzore, të cilët ua pastrojnë trurin njerëzve me risi korruptive.

Pra kthehuni te morali, tradita familjare sepse
Degjenerimi nuk është qytetërim. Familja nuk është shala e grave të qëndruarit në trotuaret e botës, por thelbi i kombit. Mos u nënshtroni shitjes së drogës. Duajini prindërit, familjen, fëmijët.
Mos dëgjoni historitë e atyre që thonë se trupi Im më përket Mua, sepse është një opium dehës që çon në tradhti bashkëshortore, refuzim prindëror, gjoja qytetërim, por çon në skllavëri dhe në shkatërrimin e racës më të shenjtë njerëzore, si krijesa më e bukur e Zotit në tokë.

Sot Bota mësoi se pretendimi i Perëndimit për liri është një gënjeshtër.
Të drejtat e njeriut janë një gënjeshtër.
Kombet e Bashkuara janë një gënjeshtër.
Të drejtat e fëmijëve janë një Gënjeshtër.
Dita e Nënës është Gënjeshtër.
Dita e babait është Gënjeshtër.
Qytetëria dhe qytetërimi i tij është një gënjeshtër e madhe, egoiste, barbare dhe psikopatike, në të cilën i tërheq njerëzit injorantë në dehjen e arrogancës egoiste.

“Ai që jeton vetëm për veten e tij si egoist, ndoshta jeton i qetë (rahat) por jeton i vogël dhe vdes i vogël”, thotë Sejid Kutubi.

Kështu e ka krahu i shkencës së çoroditur e kohës së mashtrimit të madh të servuar te literatura shkollore për interesat globale manipuluese që ka katandisur njeriun nga realiteti, kurse krahu i luftës së këtyre lojrave të djallëzuara sot më së miri i kontribuojnë shiizmi dhe israelizmi të cilët e plotësojnë njëritjetrin në mënyrë të përkryer duke shkretuar Lindjen e Mesme për ta larguar fjalën e Zotit ashtu siç bëri Abdulla Ibni Sebe, babai i Shiizmit një kohë Profetit tonë..!

E dini se kaosi që ndodh në botë sot ka autorin e vet, e njëri është SOROS që ndihmon Antiamerikanizmin në nivel botëror dhe protestat studentore në të, dhe Amerika që ndihmon Antiislamizmin, pra islamofobin globale kundër shteteve muslimane. Prandaj Amerika me Israelin duan bashkë të shkatërrojnë Turqinë dhe Katarin që janë kandidatë për islamizim, ndërsa Jordania luan rolin e një mbrojtës që mbron Egjiptin nga shiizmi iranian, si një mur ndarës prej Iranit!

Sot, është bërë trend sionizmi të frikësoj njerëzit me luftë një mjeti më i ri që Perëndimi përdor për të kontrolluar botën duke e vënë në dukje Islamin si fajtorin e frikës!
Sepse sionizmi si ideologji nuk mund të përhapë skllavërinë dhe robërinë në botë pa e shkatërruar Islamin.

Pra, janë dy sisteme që do të shfaqen në botë: Sionizmi Ateist me në qendër Kinën dhe Islami me në qendër Turqinë patjetër do të përplasen një ditë!
Prandaj, Perëndimi po përpiqet ta shkatërrojë fenë islame me çdo kusht për të arritur qëllimin e tij për të skllavëruar dhe shfrytëzuar të gjithë pasuritë botërore të mbrojtura nga legjislatura Islame.
Në Hadithin e Profetit thuhet se ushtria e fundit e Islamit do të fitojë. Kështu do të fitojnë turqit dhe ata që i ndihmojnë turqit.

Ngase ata që janë përpjekur të bëjnë me shekuj duke treguar Islamin se është fe e dhunës dhe e terrorit, tani u plasi në duart e tyre. Sepse e gjithë bota e pa që krishterimi dhe judaizmi janë feja e terrorit dhe terrorizmit.

Andaj Fuqia më e madhe e shtypësve buron nga përçarja e muslimanëve nga mosmarrëveshja judeo-krishtere.
Dhe për të përmbysur diktaturën e keqe të Sionizmit, 2 miliardë muslimanë duhet të bashkohen me një qëllim të vetëm për të shkatërruar përbindëshin Sionist Globalizëm.

Nga ana tjetër, shoqëritë dhe shoqatat e tjera të huaja në çdo shoqëri të madhe botërore po përpiqen të promovojnë, përmes Arsimit dhe Medias, ego(n)centrizmin si virtyte dhe vlera individuale që kërkon t’i shkatërrojë shoqëritë duke i detyruar të gjithë të jetojnë individualisht dhe për Veten. Interesat e mbyllura, pra indiferenca ndaj të tjerëve, sjellin shkatërrim social dhe institucional.
Ndërsa projekti madhështor në Lindjen e Mesme vazhdon me faza të tjera brutale, ai është një projekt që është testuar së fundmi në Gaza, ku po matet pulsi i botës se si do të reagojë ndaj tragjedisë palestineze. Testi tregon se bota perëndimore është më e zgjuar se bota myslimane kur bëhet fjalë për të protestuar kundër gjenocidit israelit.

Kurse Profeti ynë për shenjat e apokalipsit tregon se…
1- Këmbët kur bëhen koka, kurse kokat bëhen këmbë.
2- Kur Përçmohen gjërat që duhen nderuar, dhe nderohen gjërat që duhen poshtëruar.
Atëherë Lind kaosi dhe e keqja, sepse përulësia zhduket dhe shthurja fillon me apatinë shoqërore.

Kjo situatë lind kur Sulltan Sulejmani me një letër e pyeti dijetarin e kohës së tij se si shkatërrohet një shtet, të cilës dijetari iu përgjigj shkurt kur të thonë: “Çfarë më duhet mua”, nga Sulltani dhe nga Mileti!

Për këtë arsye duhet vënë në jetë urtësia shpëtuese e cila preferon urtësinë jetike: “Mbaje kombin apo miletin gjallë që shteti të jetojë”!