Ekskluzive/ Izet Mexhiti zv/kryeministër i parë dhe ministër

Portali TS ka arritur të mësoj zyrtarisht nga marrëveshja mes VLEN dhe VMRO se Izet Mexhiti do të jetë zv/kryeministër i parë dhe ministër.
Portali TS mëson gjithashtu se në cilën ministri do të jetë Mexhiti, por të publikojë ditëve në vijim.
Izet Mexhiti ka qenë bartës liste në zonën një ku ka fituar të jetë deputet i VLEN-it.

Gjithashtu sot portali TS, mësoj zyrtarisht edhe marrëveshjen e VMRO-së dhe VLEN-it.

VLEN në qeverinë e Hristjan Mickovskit do të ketë:

– Zv/kryeministrin e parë
– Kryeparalemtarin
– 5 Ministri
– 5 Sekretar shtetëror
– 7 zv/ministra dhe shumë drejtori

Portali TS, ditëve në vijim do të publikojë edhe emrat e ministrave dhe drejtoritë e marra nga marrëveshja VMRO-VLEN. /TS/