Burri hidhet në lumë për të shpëtuar qenin në New Jersey (VIDEO)

Një shpëtim i tensionuar u kap në kamera në New Jersey kur një burrë u hodh në lumin Hudson për të shpëtuar një qen.

Një video e postuar në Instagram shfaq njeriun, i identifikuar më vonë si Cole Franchi, duke u hedhur në lumë në Hoboken për të nxjerrë qenin e një personi tjetër nga uji.

Videoja tregon se burri ndjek këshillën e pronarit të qenit dhe noton përtej qenit për ta shtyrë kafshën shtëpiake në breg.