Visar Ganiu postoi rezultate të votimeve rejshme të VLEN-it, Grubi: Pse be evlad e fshive?

Zëvëndëskryeministri Artan Grubi ka thumbuar kryetarin e Komunës së Çairit Visar Ganiu, i cili ka publikuar rezultatet të rejshme, kinse janë rezultate të e votimeve nga personat e sëmurë dhe të paaftë.

Edhe pse e ka fshirë postiminin Visar Ganiu, Artan Grubi ka thumbuar këtë të fundit pasi ka nxjerrë rezultate të rejshme.

Postimi i plotë:
Pse be evlad e fshive?
Ti nashta mundësh me e fshi, ama mandej s’mundësh se hallkit t’kapin zhiv n’ rrena!!!
Nesër kësi vakti dorëzoje dorëheqjen❗️❗️❗️
VOTO 4️⃣
🗣️ JO Rusisë, PO Europës!
🤝 Një Kryeministër për të gjithë
📈Marrëveshje Kornizë Ekonomike
#FrontiEuropian 🇪🇺🤝🇺🇸 #bashkë