Roza Lati tregon historinë e trishtë nga jeta e saj

Banorja e shtëpisë së Big Brother Albania Roza Lati ka rrëfyer një histori të rëndë nga jeta e saj.

Derisa po bisedonte me disa prej banorëve, Roza ka treguar për një abort të bërë para disa viteve, dhe pa pëlqimin e babait të foshnjës.

“Në momentin që unë bëra testin dhe dola pozitiv jam habitur shumë, thashë është i skaduar. Nga shtëpia te farmacia nuk e kam ndjerë tokën, po më rrihte zemra në atë nivel sa nuk e ndjeja tokën fare. Mora të gjitha llojet e testeve dhe i provova në atë shtëpi, të gjitha më dolën pozitive. I kam dëgjuar rrahjet e zemrës dhe aty unë jam thyer. Kur kam shkuar në shtëpi kam marrë vendimin. Prandaj, them që nuk e lë veten të vuaj. Bëra një analizë të ardhmes time dhe thashë që nuk është momenti. Momentin që vendosa ta ndërpres aty kam rrahuar veten me grushta. Kam kaluar një vit shumë të vështirë, prandaj jam këtu” ka rrëfyer Roza.