MATOSHI: BADENTERI, MICKOSKI KOT E KA,NJËRËN KËMBË E KA NË “VAR”

SHKRUAN PROF. RUZHDI MATOSHI BADENTERI Zgjedhjet presidenciale që u zhvilluan në Maqedoninë e Veriut dhanë rezultat për një rrjedhë politike e cila do të nxjer në siperfaqe peshën specifike, politike të shumicës së dyfishtë (Badenterin). Shumica e dyfishtë është mekanizëm mbrojtës për ligjet të cilët duhët të mbrojnë interesat kulturore, arsimore, religjoze dhe të domenit […]