Këngëtarja Maya Aliçkaj dhunohet nga bashkëshorti, gjykata jep urdhër mbrojtje

Maya Aliçkaj, këngëtarja e njohur e muzikës popullore, për shkak të dhunës nga bashkëshorti i saj është pajisur me urdhër mbrojtje nga Gjykata e Tiranës.

Me vendim gjykate të datës 19 mars 2024, bashkëshorti i këngëtares urdhërohet që të mos i afrohet Maya-s më shumë se 200 metra.

Këngëtarja Maya me emrin zyrtar Fatbardha Ulbirch dhe bashkëshorti i saj Arben Ulbirch (Arben Shuaipi), duket se kanë pasur konflikte që kanë shkuar deri në dyert e gjykatës.

Maja dhe bashkëshorti i saj janë prindër të një djali, i cili erdhi në jetë para disa vitesh.