Kallëizi penal ndaj dy personave, kanë mashtruar një çift nga Strumica

SPB Strumicë ka paraqitur kallëzim penal kundër 32-vjeçarit B.N. nga Shkupi dhe 24-vjeçari Z.M. nga Gjevgjelia për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale “mashtrim”.

“Në fillim të majit të vitit 2023, të akuzuarit kanë mashtruar bashkëshortët nga Strumica duke iu ofruar ndihmë që të aplikojnë për kredi të shpejta në vlerë prej 900.000 denarë, pas së cilës në disa raste u kanë dhënë gjithsej 182.000 denarë”, thuhet në njoftimin e Ministrisë. e brendshme.