Fjalimi i Izet Mexhitit në tubimin e VLEN-it në Gostivar

Fjalim i Kryetarit të LD-së, Izet Mexhiti, njëherit edhe bartës i listës në njësinë 1, nga tubimi i VLEN në Gostivar

Mirëmbrëma REKALI, MirëmbramaSHEHERLI, Mirëmbarama MALËSI e Gostivarit!

Mirëmbrama Gostivari I Xhemë Hasës,

Mirëmbrëma Gostivari që VLEN!

I dashur kryetar i tanishëm i Gostivarit dhePresident i ardhshëm, Dr. Arben Taravari!!!

Të nderuar kolegë të koalicionit, Afrim, Bilall e Bekim,

Shumë të nderuar pjesëmarrës të këtij tubimimadhështor,

Sikurse mbrëmë në Zvicër, apo pardje nëGjermani me mërgatë tonë fantastike, edhesonte këtu në Gostivar po e shoh e po e ndjejqë qenkan të hapura dy dyer: E PARA që po inxjerr jashtë klubin e vjetër politik, sepse Ska mo vend për Aliat, Menduhat, Talatat, Ziadinat, Artanat, Bujarat, Gruevskat, eMijallkovat,

Dhe dera e dytë që po mirëpret pa përtesë e pa ndalesë NDRYSHIMIN E MADH, po e mirëpret koalicionin VLEN, koalicionin e shpresës, guximit e unitetit të shqiptarëve.

Nga njëra derë po shkon e keqja. Nga deratjetër po vjen MBARËSIA. PO VJEN NDRYSHIMI, PO VJEN VLEN-i!

I nderuar Arben, në këto zgjedhje ti nuk kekundërkandidat, sepse vetëm një tabor shqiptar e kemi në këto zgjedhje: ai ështëVLEN. Taboret e tjera janë me lista të zeza,te perzime e plot skandale.

Arbeni ynë është i pastër si loti, dhe sipresident do të jetë i të gjithëve, siç ka qenësi kryetar i komunës së Gostivarit.

Marrëveshjet e pazaret e pales tjetër janërezultat i frikës së tyre nga HUMBJA! Por nuk ka Pazar e marrëveshje që e NDAL VULLNETIN E POPULLIT!

Sepse POPULLI kërkon NDRYSHIM.

Ndërsa HAJNAT po kërkojnë SHPËTIM.

POPULLI do të bëjë NDRYSHIMIN duke votuar VLEN.

E HAJNAT nuk do të gjejnë askund strehim.Sepse strehim për kriminel nuk ka.

Ka përgjegjësi para ligjit. Do të ketëpërgjegjësi para gjyqësorit, kur ai do tëçkapet nga qeverisja e korruptuar dhe do tëfunksionojë lirshëm e pa ndikime partiake,

pa ndikime të Llotatrise

pa ndikme te Soravise

pa ndikime te BDI-se,

pa ndikime të Serbisë!

Të nderuar gostivaras,

JU premtojmë se shteti i së drejtës do tëfunksionojë. Do të bëjmë reformë në drejtësi, me veting. Do të nxjerrim nga burgu të gjithëshqiptarët e dënuar padrejtësisht. Problemet e juaja do të gjejnë përgjigje e zgjidhje.

Do të keni një qeveri që dëgjon qytetarin.

Shërben për qytetarin.

Angazhohet për qytetarin.

Të dashur gostivaras,

Dr. Arbenin PO UA MARRIM, sepse ai nukështë më vetëm I Gostivarit. Ai është edhe I Shkupit, edhe I Tetovës, edhe i Kumanovës,edhe i Kërçovës, edhe i Strugës, Prespës,Dibrës, Manastirit e Diasporës.

ME 24 PRILL… AI DO TË JETË KRYETAR I TË GJITHVE!!!

Mos harroni, në ditën e zgjedhjeve Numri 6është numri I NDRYSHIMIT!

Ndryshimi nuk ndalet. Ndryshimi do të fitojë. Ndryshimi VLEN!

SHIHEMI NATËN E FITORES!!!