Aggeler me mesazh për votuesit

Ambasadorja e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut, Angela Aggeler iu bën thirrje qytetarëve dhe votuesve të Maqedonisë së Veriut që të dalin të votojnë dhe të zgjedhin kandidatin që reflekton ëndrrat e tyre për të ardhmen dhe se asgjë nuk arrihet duke mos votuar.

“Qytetarët dhe votuesit e këtij vendi duhet të bëjnë pyetje të vështira për kandidatët dhe pastaj ata të votojnë. Ata duhet të dalin në votime dhe të zgjedhin kandidatin që reflekton ëndrrat e tyre për të ardhmen dhe asgje nuk do të arrihet duke mos votuar”, shkruan Angela Aggeler.