Fero tashmë i është kushtuar fesë islame dhe është larguar nga muzika.

Ish reperi, kur lajmëroi largimin nga muzika, kërkoi nga fansat e tij që mos t’i dëgjojnë më këngët.

Fero, tashmë shihet shpesh në xhamitë e Kosovës, e sidomos atë të Gjilanit.

Në një video të publikuar nga emisioni “Kojshia Show” të cilët kanë dalur t’i pyesin qytetarët e Gjilanit se çfarë mendojnë për largimin e tij nga muzika, shihet gjithashtu ish reperi, Fero, duke thirrur Ezanin në Xhami.