Vuçko, fëmija i llastuar i perëndimit dhe ‘Zajednica’!

Medai Shaholli Perëndimi edhe njëherë ngeci në rrjetën e vjetër të intrigës serbe në Bruksel, duke fajësuar palën shqiptare që nuk pranoi propozimin serb të formimit të ‘Zajednicës’ para njohjes reciproke mes dy shteteve. Refuzimi i kryeministrit Kurti në takimin e djeshëm në Bruksel për ta formuar ‘Zajednicën’ pa njohje reciproke mes dy shteteve, ka […]