-ads3-

Në pyetjen e gazetarit të Alsat se ASH ka rënie të besueshmërisë, Taravari e mohoj duke konfirmuar rritjen e Lëvizjes BESA dhe jo rënien e ASH.

I pyetur në lidhje me atë nëse ASH është dëmtuar pas hyrjes në Qeveri me BDI-në, Taravari tha se nëse nëhet analizë ka pjesë që edhe e kanë dëmtuar por ka çështje që janë ndryshuar me ASH në Qeveri.

Sa i përket zgjedhjeve të reja Taravari tha se vazhdon të mendoj që ASH duhet të del vet në zgjedhje por se vendimin final do ta marr në Kryesi.