“Do marr hapa ligjorë”, çfarë po ndodh me Kiarën?

Kiara Tito ka paralajmëruar ata që abuzojnë me imazhin e saj në rrjetet sociale. Prej disa kohësh, në faqe të ndryshme qarkullojnë produkte që shiten online dhe përdorin imazhin e Kiarës si marketing.

Moderatorja nuk e ka toleruar diçka të tillë dhe ka paralajmëruar se do të kalojë deri te ndërmarrja e hapave ligjorë.

“Prej disa kohësh po shoh në rrjetet sociale të ndryshme, kryesisht në TikTok, video të montuara që përdorin emrin tim për të shitur produkte. Nuk janë të vërteta edhe do ju lutesha të ndaloni këtë gjë pasi nuk është fare e bukur! Përndryshe do më duhet të marr hapa ligjore”, shkruan Kiara.