Taulant Ibraimi, vazhdon karierrën në basketboll, do të luaj në Ligë të Parë në Maqedoni

Pas karierrës se suksesshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Lituani, basketbollisti i talentuar 20 vjeçar nga Tetova, Taulant Ibraimi vazhdon suksesine tij. Ibraimi do të luaj në Ligën e Parë te Maqedonisë, në Klubin Basketbollistik të Ohrit.

Klubi i Basketbollit nga Ohri talentin nga Tetova, Taulant Ibraimi e kanë promovuar si një nga përforcimet më të mdhaja në klub këtë sezonë në Ligë të Parë të Maqedonisë, duke shpresuar në fitore të mëdhaja. /TS/