Aksidentohet rëndë një person nga Raveni

Dje (27-korrik) në ora 17:15 në Policinë e Gostivarit është raportuar se në rrugën rajonale Gostivar-Sërbinovë-Padalishte S.J.(52) nga Raveni i Gostivarit, duke drejtuar katërçikletë pa targa regjistrimi, ka humbur kontrollin dhe ka dalë nga rruga. Nga aksidenti ka mbetur i plagosur rëndë drejtuesi S.J. të konstatuara në Qendrën Mjekësore Gostivar.
Pas autorizimit të prokurorit publik, ekipi i Policisë së Gostivarit ka kontrolluar vendin e aksidentit.