Shënohet “25 vjetori i noteriatit të Maqedonisë”

Oda e noterëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë solemne me rastin e shënimit të “25 vjetorit të noteriatit të Maqedonisë”.

Në shënimin solemn janë ftuar përfaqësues nga institucione të rëndësishme dhe organe gjyqësore, përfaqësues nga noteriati ballkanik, të gjithë noterët. Siç është paralajmëruar, në seancë do të mbajnë fjalime kryetari i Odës së noterëve, Mastodija Ristoski dhe ministri i Drejtësisë Krenar Lloga.