-ads3-

ediat serbe raportojnë se gjatë aksionit për dorëzimin vullnetar të armëve, një qytetar, policisë ia ka dorëzuar mitralozin “Getling”, një nga armët më vdekjeprurëse në botë. Thuhet se policia e Serbisë, ka vetëm një të tillë. Lajmi ka bërë bujë në rajon dhe natyrisht s`kishte se si të mungonte reagimi i Presidentit serb, Aleksandar Vuçiq. […]