-ads3-

“Nuk kam dalë vullnetar për të bërë marrëveshje, por kam dhënë një kontibut që bazohet në grupin e ekspertësh për tryezën e dialogut. S’kam dalë vullnetar për të bërë asnjë marrëveshje. Drafti është statuti i asocicacionit të komunave serbe. Të gjithë e dimë se nëse zgjidhet kjo është zgjidhur nyja gordiane e të gjithë kësaj historie të gjatë dhe është hapur rruga dhe për njohjen e ndërsjellë”-tha Rama.

Pse po e sulmoni Albin Kurtin?

Rama: Nuk e sulmoj Albin Kurtin, Kurtin e fajëson bota demokratike dhe kjo mua më shkakton keqardhje pse duhet të ndodh kështu