Kasami me presidentin Begaj në Prizren për 145 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka qenë i shoqëruar me presidentin Bajram Begaj në Prizren me rastin e shënimit të 145 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit.

“Me presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj dhe të zotin e shtëpisë kryetarin Shaqir Totaj në shënimin e lidhjes së Prizrenit!”, ka shkruar Kasami.