Izo Ganiu godet rëndë Bilall Kasamin: Privatizoni parkingje dhe “kasirni” terasat

Izo Ganiu

 

Hani pini e rrëmbeni, privatizoni parkingje e ndërtoni pa leje, punsoni të rinjë me kontrata për ti mbajtur nën kontroll si votues e kur të mos ju konvenojn ti largoni prej punës e ti leni pa asnjë dit “stazh pune” pastaj me paftyrësi dilni e thoni po na ikën rinia jasht vendit, e si mos ikin kur ju faqekuq e me kamuflim melaqeje jeni djalli vet, ju që shtireni fetar e kombëtar në të vërtet jeni e keqja e kombit tonë, ju që keni miliona euro por njëkohësisht keni edhe miliona sëmundje në zemër e në mendjet e juaja ju që se keni frigë Allahun ju që shkatruar arsimin, kulturën, sportin,shëndetësinë,shkencën e qebesa doni me deviju edhe ligjeratat fetare nëpërmjet argatëve të juaj duke i vënduar në pozicione Reisash,Muftinish e hoxhallarë lagjesh e mexhlisash, ju që nuk keni lënë shtëpi e lagje pa futur zullum, shpifje e përçarje, ju që për një grusht Rubla paradite punoni për një agjendë të huaj e pasdite për një agjendë tjetër por poashtu jo tonën, ju që për vjedhjet dhe krimet e juaja ia leni fajin politikave globale e ndërkombëtare, ju ju ju që sjeni as burra e skeni as një trohë burrërie në trupin e juaj ju që si doni as familjet e gratë e juaja ju që keni lënë fëmijët duke u servilosur orë e çast nëpër lokalet e qyteteve kinse në emër të “Kauzës” dikush kombëtare e dikush fetare ju jeni prej banorëve të xhehnemit , këtë se them unë por janë transmetime nga paraardhësit e historisë së globit për të gjitha vendet në botë, sepse injorantët, tradhëtarët, spiunët,kriminelët, xhahilët, shpifësit,gënjeshtarët të gjithë këta vendin e kan në ferr dhe aty qofshi e kur mos dalshi!
Një gjë është e sigurtë nëse nuk do jepni llogari para ligjit të njeriut në këtë botë, do të jepni llogari para ligjit të Zotit në botën tjetër.
COFTINA MBI DHE…