-ads3-

Me datë 08.06.2023 në ora 22:30 në rrugën Nikolla Parapunov në Gostivar, zyrtarë policorë nga DPB-Gostivar e kanë privuar nga liria një të mitur nga Gostivari për shkak se gjatë kontrollit i është gjetur dhe konfiskuar marihuanë.
Pas dokumentimit të rastit, do të dorëzohet një parashtresë përkatëse.TS