-ads3-

Një ish-grua nga Karolina e Veriut po vizitonte një mikeshë në shtetin e saj të lindjes kur fitoi një çmim prej 2 milionë dollarësh në lotari.

Brittaney Dominguez nga Winfield, Ala., u tha zyrtarëve të Lotarisë Arsimore të Karolinës së Veriut se mori biletën në shtëpinë e shoqes së saj dhe gërvishti çmimin kryesor prej 2 milionë dollarësh.

“Thjesht nuk mund ta besoja”, kujton Dominguez. “Nuk u regjistrua vërtet.”

Më tej, ajo mori biletën e saj përsëri në dyqan për të kontrolluar dy herë fitoren.

“Nëpunësi i dyqanit më përqafoi shumë,” u shpreh Dominguez. “I thashë se ai ishte guri im i fatit.”

Në fund, e reja tregoi se fitimet e saj do ta lejojnë atë të blejë një shtëpi dhe të kthehet në Karolinën e Veriut. Ajo tha se po mendon gjithashtu të bëjë investime dhe të fillojë një biznes kamionësh ushqimor.