-ads3-

Ishin këta lot gëzimi. Lot që tregojnë se dashuria mes babit dhe të birit mund të kalojë edhe sfidën më të madhe. Janë lot pajtimi. Ishte ky moment pajtimi dhe kjo histori që Adem Dervishaj, nga fshati Kodradiq i Deçanit. Siç thotë edhe ai nuk kishte diçka e keqe, por e rëndë për të. Ata […]