-ads3-

Florim Zeqa Titulli i këtij shkrimi është pak më tepër se një analogji. Nëse e marrim emrin Kurti, është kryeministri i vendit me legjitimitetin më të madh qytetar nga paslufta në Kosovës, por nëse i referohemi takimit të 18 marsit në Ohër mes Kurtit dhe Vuçiqit, atëherë kemi të bëjmë me kurth ndërkombëtar ndaj shtetit […]