-ads3-

Ka përfunduar mbledhja e Kresisë qendrore të ASH-së ku është krijuar komisioni për negociata me qeverinë.

“Kryesia Qendrore autorizoi Këshillin Drejtues të partisë për t’i vazhduar negociatat me partitë të cilat janë aktualisht pjesë e shumicës qeveritare”, tha Taravari.

Taravari theksoi se ai dhe partia që drejton nuk janë përgjegjës se kush hyn e kush del prej qeverie.