-ads3-

Një ngjarje fatkeqe sapo ka ndodhur në lagjen Kisella Vod[ të Shkupit. Gjegjësisht, në njërin nga autobusët e NQP-së, ka pasur një konfrontim fizik mes një grupi të madh personash, dyshohet se studentë.

Ekipet e policisë janë tashmë në terren.

Disa persona kanë mbetur të lënduar në një autobus të NQP me numër 51, sonte në Kisella Vodë.

Autobusi është ndalur për momentin dhe ka shumë polici. Disa prej të pranishmëve kanë sulmuar edhe një ekip gazetarësh, raportojnë mediat.