-ads3-

Irene Vallejo Në fillim ishte fjala por menjëherë doli në dritë klisheja. Temat që përfliten sot, janë po aq të lashta sa paragjykimet tona. Që në krye të herës, i klasifikonim njerëzit dhe iu vishnim atyre kostumin e stereotipit të radhës: gruaja e keqe, ajo që ankohet, mjeku që vret, i huaji barbar, shkencëtari i […]