-ads3-

Të hënën (9 maj) u publikua traileri i parë për vazhdimin e shumëpritur “Avatar: The Way of Water”. Pamja e shkurtër një minutë e gjysmë tregon spektaklin e mbushur me aksion, duke përfshirë malet ikonë lundrues dhe një kufi të ri për ekskluzivitetin e filmit: botën nënujore. Avatari i parë doli në kinema në dhjetor […]