-ads3-

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel do të mbërrijnë në Tiranë më datën 20 maj, në kuadër të një turi Ballkanik, i cili do të nisë me 19 maj.

Michel pritet të takojë krerët më të lartë të Shqipërisë.

Presidenti i Këshillit Evropian do të nisë turneun e tij ballkanik, gjatë të cilit do të udhëtojë nga Beogradi në Shqipëri më 20 maj dhe më pas në Bosnje-Hercegovinë, ku do të qëndrojë deri më 21 maj.

Vizita në vendin tonë vjen teksa aktualisht kanë nisur negociatat për presidentin e ri të vendit ndërsa në PD zgjedhjet për kryetarin e ri.