-ads3-

Këngëtarja e njohur, Enca Haxhia, ka treguar kushtin që duhet të plotësojë partneri i saj i ardhshëm.

Përmes një postimi në Instastory, ajo thotë se ai duhet t’i gatuajë çdo ditë gjëra të mira, ose një gjë të tillë duhet t’ia kërkoj dikujt tjetër.

“Seriozisht i dashuri/bashkëshorti im i të ardhmes duhet të më gatuajë përditë gjëra të mirë…ose do më duhet t’ia kërkoj dikujt tjetër”, ka shkruar Enca.

Në një postim të radhës, këngëtarja ka shkruar: “Ka dhe një detyrë tjetër të rëndësishme të përditshme por këtë do e diskutojmë herë tjetër”.