-ads3-

“Ne jemi për atë që Maqedonia dhe Shqipëria të bashkohen sa më shpejt në BE,” tha Atanas Atanasov, kreu i Partisë bullgare të Bullgarisë së Fortë, njofton AIM.

Duke komentuar deklaratën e kryeministrit bullgar Kiril Petkov se agjentët rusë kanë punuar kundër marrëdhënieve të mira mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, Atanasov për “bTV” tha se shërbimet ruse po punojnë me kapacitet të plotë në të gjitha vendet e rajonit për të penguar vendet e Ballkanit Perëndimor nga anëtarësimi në BE.

“Duhet të mendojmë racionalisht, jemi që Maqedonia dhe Shqipëria të anëtarësohen sa më shpejt në BE”, shtoi Atanasov.