-ads3-

Pjestarët e policisë të SPB- Tetovë, dje (03-prill) rreth orës 10:00 në rrugën “146” në Tetovë, kanë arrestuar 44-vjeçarin E.M. nga Radovishi, i cili përkohësisht qëndronte në Tetovë, nën dyshimin se një ditë më parë kishte kryer vjedhje në një veturë, që kishte qenë e parkuar në rrugën 113 në Tetovë, ku ka vjedhë një çantë femrash, në të cilën kishte një telefon celular dhe disa dokumente personale. Çanta është gjetur tek ai dhe i është kthyer pronarit, ndërsa ndaj E.M. do të përgaditet parashtresë përkatëse.TS