-ads3-

Nëse nesër mbahen zgjedhjet parlamentare, VMRO-DPMNE dhe BDI do të fitojnë me një diferencë të madhe, sipas rezultateve të sondazhit të kryer nga IPSOS të publikuar nga Plusinfo. Sa i përket liderëve, kreu i BDI-së, Ali Ahmeti është politikani më i besuar me 3% më pas vjen Zijadin Sela me 2%. Në bllokun maqedonas kryetari […]