-ads3-

Qeveria e Kosovës ka themeluar Këshillin Organizativ për manifestimin gjithë popullor për shënimin e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, me datë 5,6 dhe 7 mars 2022.

Kryeministri, Albin Kurti tha se Epopeja e UÇK-së ndryshoi historinë për mbarë të Kosovës.

“Epopeja e UÇK-së e ndryshoi historinë për mbarë dhe e bëri popullin bashkë.

Çdo progres i yni duket pak për gjithçka çka ka dhënë familja Jashari”, tha ai.