-ads3-

Anëtarët e partisë së ASH janë shumë të dëshpëruar me rikandidimin e Ziadin Selës për kryetar të partisë. Latif Arifi ka shpërndarë një status në Facebook ku thotë se Sela e shkeli statutin e partisë dhe ka manipuluar me rikandidimin e tij. Më poshtë e keni statusin e plotë të Arifit.

Dëgjova se tha:

“Derisa e lejon statuti”

Shkurt, shqip dhe qartë, nëse se ka kuptu, le ti tregon dikush se statuti nuk e lejon.
Në dy kongrese statuti e lejoi. Kësaj rradhe çdo interpretim ndryshe, është shkelje, mos respektim dhe dhunim i statutit dhe rregullave që vetë ai, bashkë edhe me ne i kemi votuar!

Përndryshe çdo tentim për “bishtnim” është MANIPULIM që nuk kalon. 😉