-ads3-

“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar 165 masa prej të cilave 38 janë për tejkalim shpejtësie, 19 për vozitje pa leje, 7 për mosregjistrim”, thonë nga policia.

Po ashtu janë shqiptuar edhe 19 gjoba për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 5 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për mospërdorim të rripit të sigurisë dhe 6 dënime për shoferë fillimtarë.

Ata shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.