-ads3-

Punonjësit policorë të SPB-së Tetovë sot (25-janar) nga ora 7 deri në ora 10, kanë kryer kontroll aksion të shpejtësisë me të cilën lëvizin automjetet jashtë vendbanimit dhe mbi të gjitha autobusët, furgonat dhe kamionët e rëndë.  Gjatë kontrollit janë konstatuar dhe sanksionuar ligjërisht gjithsej 19 tejkalime të shpejtësisë maksimale të lejuar (TE-14 dhe GV-5).  Për të gjithë shkelësit janë përgatitur parashtresa përkatëse, si dhe është sanksionuar edhe 1 lloj tjetër kundërvajtjeje në komunikacion (GV).Tetovasot